Hoeveel Personeel is nodig?

Wij vragen ons af hoeveel personeel nou eigenlijk het juiste aantal is in uw bedrijf. Wij gaan vandaag in gesprek met een slotenmaker uit Den Haag. Ook gaan wij dit bedrijf analyseren en gaan we kijken of er een juiste hoeveelheid mensen werkt. Wanneer dit het geval is, of wanneer niet dan gaan wij een advies geven aan Slotenmaker Den Haag. Dit bedrijf heeft zich helemaal opengesteld en wij mogen alles zien wat er te zien valt. Het is best uniek dat een bedrijf je zomaar toelaat tot alles. Het enigste wat privé blijft zijn de namen van klanten die op de facturen beschreven staan. Zo kunnen ze niet privacy schenden van de oude klanten. We zijn benieuwd hoe het bij Slotenmaker Den Haag het geval is.

Slotenmaker Den Haag heeft vijf mensen in dienst die diensten in Den Haag uitvoeren. Per dag heeft het bedrijf rond de 15 klanten, wat verschilt tussen kleine klusjes en grote. Nu zijn wij benieuwd of Slotenmaker Den Haag deze hoeveelheid van 15 klanten per dag aankan met vijf mensen. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat er te veel personeel aan het werk is en is het gunstiger om met minder personeel door te gaan. In ieder geval komt er resultaat.

UPDATE:
De test van Presshere op Slotenmaker Den Haag is geslaagd. De resultaten zijn binnen en wij gaan u dit duidelijk maken. De 15 diensten per dag is voor een slotenmaker erg veel. Een normale slotenmaker werkt echter wel met veel minder mensen, of is zelfs zelfstandige. Uit ons onderzoek is gebleken dat Slotenmaker Den Haag minder personeel moet inhuren. Dit kan veel geld schelen, terwijl het resultaat en de klantvriendelijkheid tegenover de klanten gelijk blijft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>